Рубрики
АНОНСИ

Корисна інформація

imagesПрогноз, зроблений синоптиками, свідчить про те, що цієї зими погода постійно змінюватиметься, місцями температура опускатиметься до -30 градусів та, незважаючи на холоди, багато снігу не передбачається. А от погода на Новий рік буде найсприятливішою — не нижче -5 градусів, причому очікується м’який пухнастий сніг.

За розпорядженням Кабміну вихідні дні на Новий 2015 рік та Різдво перетворюються на канікули. В Україні такими вихідними вважатимуться дні з 1 по 4 та з 7 по 11 січня 2015 року. Канікули доведеться відпрацьовувати по суботах: 17 і 31 січня, а також 14 лютого. Таким чином будуть перенесені робочі дні з п’ятниці 2 січня — на суботу 17 січня; четверга 8 січня — на суботу 31 січня, п’ятниці 9 січня — на суботу 14 лютого.

Особливе прохання до батьків: слідкуйте за своїми дітьми! Не дозволяйте їм самостійно купувати і використовувати вибухонебезпечні забавки! Діти в святковому вирі можуть піти за незнайомою людиною і, як мінімум, загубитись, тому не втрачайте пильності, слідкуйте за дітьми та пояснюйте їм правила безпечної поведінки. І пам’ятайте, що за статистикою, саме в дні канікул відчутно зростає кількість ДТП за участю дітей.